Akkuliike huoltaa ja korjaa kaikenlaiset akut Turussa

Valinta-Akku Oy on kaikenlaisiin akkuihin erikoistunut akkuliike Turussa. Tuotteemme ovat laadukkaita ja neuvontapalvelumme monipuolisia.

Yhteystiedot

Käynnistysakut

TAB Magic

- Akku on valmistettu Ca/Ca tekniikalla ja huipputason käynnistysteholla. Se sopii erinomaisesti vaativimpiinkin tarpeisiin. 

- Erittäin pienestä vedenkulutuksesta johtuen tavanomaista kunnossapitoa ei tarvita.
- Suurempi levymäärä varmistaa 30 % paremman käynnistystehon.
- Kehittynyt teknologia mahdollistaa paremman korroosion kestävyyden ja siitä johtuen pitemmän eliniän.
- Nesteen tason ilmaisin mahdollistaa akun tilan tarkkailun.
- Räjähdyssuojaus estää liekin pääsyn akkuun.
- Valmistusmaa: Slovenia.

TAB Polar Truck -akku

TAB:in uudet kuorma-auton akut nyt saatavilla. TAB:in innovatiivinen kennomuotoilu tuottaa elektrolyytissä vertikaalista liikettä, joka parantaa aktiivisen materiaalin kokonaistehokkuutta. Optimoidulla sähkövirtauksella saadaan aikaan aiempaa parempi käynnistysvirta. TAB:in akut on suunniteltu tuottamaan vaadittua virtaa nykyaikaisten ammattiajoneuvojen lisääntyneeseen energiantarpeeseen. Mukavuutta ja turvallisuutta parantavat lisävarusteet vaativat voimakkaan energian lähteen. Toistuvat sammutukset ja käynnistykset vaativat kovaa käynnistysvirtaa ja korkeaa virran vastaanottokykyä.

TAB Moto AGM -akku

Kestävä akku moottoripyöriin, moottorikelkkoihin, kaikkeen moottoriurheiluun sekä pienkoneisiin. AGM-rakenteen ansiosta akku on tehokas ja tärinää kestävä vaativiin olosuhteisiin. Akku säilyttää suorituskykynsä toistuvista varaus- ja purkaussykleistä huolimatta. AGM-akku on kestävämpi kuin vakioakku. AGM-akku on huoltovapaa (ei saa lisätä vettä), täysin suljettu ja heti valmis käyttöön hapotuksen jälkeen. Suljetut akut sopivat hyvin ajoneuvoihin, joissa akut sijaitsevat hankalassa paikassa.

Exide AGM

Exide-akku, akkujen ykkönen. Ylivoimaista käynnistysvoimaa.


Edut:
- Erittäin korkea varauksen vastaanottokyky.
- 4 kertaa parempi syklikestävyys kuin vakioakuissa.
- Optimoitu käyttöön osittain varatussa tilassa.
- Ihanteelliset suuriin autoihin, SUVeihin, pakettiautoihin ja Start-Stop-autoihin, joissa on energiaa vaativia sähkölaitteita.
- VRLA-rekombinaatioakku (venttiiliohjattu) takaa korkean käyttövarmuuden ja ehkäisee happovuotoja.
- Valmistettu uusinta teknologiaa hyödyntäen, autovalmistajien hyväksymä.
- Rajattu määrä akkutyyppejä, jotka kattavat suuren osan autokalustoa.
- Alhainen itsepurkautuminen ja pitkä varastointikestävyys.

Akku voidaan asentaa turvallisesti myös matkustajatilaan.

Exide Premium

Premium tarjoaa tiiviisti pakattua energiaa ja siinä on samaan akkuun yhdistettyinä suuri kapasiteetti ja suuri käynnistysteho. Uusien Premium Carbon Boost -akkujen varauksen vastaanottokyky on jopa 50 % korkeampi kuin tavallisissa vakioakuissa. Syynä on se, että negatiivisten levyjen
aktiiviseen materiaaliin on lisätty hiiliapuaineita.

Edut:
- 30 % lisää käynnistysvoimaa.
- Jopa 50 % suurempi varauksen vastaanottokyky.
- Ihanteellinen autoihin, joissa on paljon sähkölaitteita ja suuri moottori.
- Ihanteellinen lämpimiin ja kylmiin olosuhteisiin, sekä kaupunkiajoon.
- Rakenne, joka perustuu kokemuksiin autoteollisuuden alkuperäisakuista.
- Täyttää OE-akuille asetetut vaatimukset.
- Suuri valikoima, joka kattaa n. 90 % autokalustosta.

Exide Dual AGM

- Akun voi rakenteensa ansiosta asentaa joustavasti ahtaisiin tiloihin ja jopa kyljelleen.
- Roiskesuojattu ja rakenteeltaan vuotamaton.
- Ei vaadi elektrolyyttitason tarkastusta tai vedenlisäystä.
- Vankka ja erinomainen tärinänkesto.
- Kestää hyvin pitkää varastointia.
- DUAL AGM on kehitetty täyttämään kaikki vapaa-ajan ajoneuvojen vaatimukset.


AGM-teknologialla toteutettu akku on hyvin edistyksellinen ominaisuuksiltaan. Siinä happo on imeytetty lasikuituerottimiin ja akku on täysin huoltovapaa.

Exide Moto AGM

Exide AGM -akulla on erinomainen käyttöteho ja pitkä käyttöikä, ja se toimii moitteettomasti sekä talven kylmyydessä että muissa vaativissa
olosuhteissa. Akku on täysin huoltovapaa. Ennen käyttöönottoa riittää vain hapontäyttö. AGM-teknologia on ihanteellinen ratkaisu useimpiin sovelluksiin kuten esim. vesiskoottereihin.

Optima AGM -akut

Optima – Luotettavaa tehoa vaativiin kohteisiin. 

Optima-akut valmistaa maailman suurin akkujen valmistaja, Johnson Controls.
Optima Spiralcell Technology

Optima-lyijyakkuja käytetään käynnistys- ja varavoima-akkuina. Akut perustuvat Optiman Spiralcell TechnologyTM -rakenteeseen, missä kennot ovat rullamuodossa perinteisen levytekniikan sijasta. Elektrolyytti on sidottu rullatut lyijylevyt erottavaan lasikuitumattoon. Täten on saatu aikaan täysin suljettu, huoltovapaa, tärinän kestävä rakenne.

Akun sisäinen resistanssi on hyvin pieni, noin 3mohm, joten Optima-akut antavat erittäin suuren käynnistysvirran. Pikalataus jopa 300A-virralla on mahdollista. Optima-akkujen elinikä on 3–5 kertainen tavalliseen lyijyakkuun verrattuna. Akut soveltuvat käyttöön laajalle lämpötila-alueelle - 40°C... +60°C.

Ajovoima-akut

TAB trukkiakut

TAB-trukkiakut soveltuvat kaikille sähkökäyttöisille kulkuneuvoille mm. sähkötrukeille, kaivosjunille ja kuljetuskalustolle. Asennamme yksittäiskennoja (2V) teräslaatikoihin sopiviksi eri jännitteisille ja eri kapasiteettisille sähkötrukeille ja vastaaville laitteille. TAB:in laaja tuotanto-ohjelma kattaa EN 60254-1,2- ja IEC 254-1,2 -normien mukaiset DIN- ( EPzS) ja BS (PzB) -kennot.

TAB-trukkiakut tunnetaan:
+ korkeasta kapasiteetista
+ pitkästä eliniästä
+ hyvästä tärinän kestokyvystä
+ pienestä vedenkulutuksesta
+ huollon helppoudesta
+ lyhyestä varausajasta.


Trukkikennoja ja -akkuja valmistetaan ruuvikiinnitteisillä yhdyskaapeleilla. Akut toimitetaan käyttövalmiina, eli ne ovat valmiiksi hapotettuja ja varattuja. Voimme myös kennottaa ammattitaidolla vanhan akkukotelon uusilla akkukennoilla. Tämä edellyttää, että akkulaatikko on täysin ehjä ja laatikko täytyy toimittaa meille.

Genesis AGM -akut

Genesis AGM -akut ovat luotettavia energialähteitä, jotka sopivat moneen tarpeeseen. Rakenteen ansiosta akkujen itsepurkaus on erittäin vähäistä ja varauksen vastaanottokyky on erinomainen. Akuilla on pitkä käyttöaika ja vakioakkuja pitempi käyttöikä. Akkuja on helppo käsitellä ja kuljettaa, ja ne
kestävät hyvin tärinää. AGM-akku on huoltovapaa, vettä ei tarvitse
lisätä jälkeenpäin.

Käyttökohteita esim.
- UPS-laitteet
- Palo- ja murtohälyttimet
- Viestintälaitteet
- Hätävalot
- Ruohonleikkurit
- Mittauslaitteet
- Golfkärryt
- Aurinkopaneelijärjestelmät.

Trojan

Aurinko- ja tuulivoima-akku, ajovoima-akku avoin.

TROJAN-akut ovat ammattilaisen kestävä valinta mm. trukkeihin, henkilönostimiin, siivouskoneisiin ja golfkärryihin. Tarkka valmistusprosessi ja tiukka laadunvalvonta varmistavat tuotteiden korkean laadun. Useat OEM-vamistajat ja konevuokraamot luottavat TROJAN-akkuihin sovelluksissaan aina golfkärryistä nostolaitteisiin.

Paristot ja pienkoneakut

Porakone- ja työkaluakut

Löytyy useimpiin laitteisiin. Jos et löydä valikoimastamme sopivaa akkua laitteeseesi, ota yhteyttä! Teemme ammattitaidolla kennotuksia pienakkuihin, eli vaihdamme uudet kennot käytettyyn akkuun. Akusta voidaan tehdä myös tehokkaampi kuin mitä alkuperäinen on. Kennotetussa akussa takuu on sama kuin uudessa akussa.

Porakone- ja työkaluakut

VARTA-paristot

VARTA on maailmanlaajuisesti yksi johtavista paristojen, varattavien tuotteiden sekä taskulamppujen valmistajista. VARTA:lla on 125 vuoden kokemus paristoalasta, yritys perustettiin 1887 Saksassa.

Varta-paristoja ja -tuotteita

Panasonic-alkaliparistot

Panasonic Powerline -alkaliparistot saatavana kokoluokissa AAA, AA, C, D sekä 9V.

Panasonic-alkaliparistoja

Tuotemerkit

Panasonic